Inloggen
Inloggen

Vul hieronder uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in. Na het plaatsen van uw eerste opdracht krijgt u automatisch van ons deze login gegevens toegestuurd.

Wachtwoord vergeten?
T +31 (0)30 760 10 14
09:00 tot 17:00 bereikbaar

Solvari neemt activiteiten Offertestad over

 

Per 18 november 2016 heeft Solvari de activiteiten van Offertestad overgenomen. Solvari groeit en dat betekent dat zij zowel bedrijven als consumenten nog beter kunnen bedienen. 
 
Offertestad is al 4 jaar actief in Nederland om bedrijven te voorzien van potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in hun product of dienst. Solvari heeft de bedrijven die bij Offertestad waren aangesloten om klanten te ontvangen voor huisgerelateerde producten of diensten overgenomen. Dennis, één van de oprichters van Solvari, is blij met de uitbreiding van Solvari. “We kunnen de consument nu met nóg meer bedrijven in contact brengen, wat uiteraard onze service ten goede komt”, aldus Dennis.
 
Solvari brengt consumenten en bedrijven bij elkaar. Consumenten kunnen bij Solvari terecht als ze hun droomhuis willen realiseren. Solvari biedt wooninspiratie, informatie over alle klussen in en rond het huis en consumenten kunnen gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij de beste specialisten in hun regio. Aan de andere kant kunnen de bedrijven juist bij Solvari terecht om diezelfde consumenten te helpen met het uitvoeren van de gewenste klus. Solvari doet de marketing voor de bouwbedrijven door ze onder andere een bedrijfsprofiel op solvari.nl te geven. Zo weten consumenten ook meteen met welke bedrijven zij in contact komen.